Zobrazeno 1 - 10
of 198
pro vyhledávání: '"Low moisture food"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 12, Pp 100372- (2024)
Recent outbreaks and recalls linked to flour-based products have highlighted the need for improved cleaning methods in low-moisture environments. The factors affecting adhesion forces of flour particles, and the vacuum cleaning methodologies to overc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2f2f8e529b642db9203608249e13d0d
Autor:
Han Chen, Nathan M. Anderson, Elizabeth M. Grasso-Kelley, Linda J. Harris, Bradley P. Marks, Lindsey McGowen, Robert L. Scharff, Jeyamkondan Subbiah, Juming Tang, Felicia Wu, Yaohua Feng
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 10, Pp 100358- (2024)
Historically, low-moisture foods were considered to have minimal microbial risks. However, they have been linked to many high-profile multistate outbreaks and recalls in recent years, drawing research and extension attention to low-moisture food safe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c512432f6d0642949967f6c4a63b7779
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 7, Pp 100298- (2024)
Validation of baking processes for the inactivation of Salmonella is complicated by the combined effects of product heating and drying. The goal of this study was to quantitatively evaluate a previously disseminated approach to validating baking proc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd882dff42764c45917c429dfe33afe0
Publikováno v:
In Nano Energy February 2025 134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.