Zobrazeno 1 - 10
of 1 673
pro vyhledávání: '"Low moisture food"'
Autor:
Han Chen, Nathan M. Anderson, Elizabeth M. Grasso-Kelley, Linda J. Harris, Bradley P. Marks, Lindsey McGowen, Robert L. Scharff, Jeyamkondan Subbiah, Juming Tang, Felicia Wu, Yaohua Feng
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 10, Pp 100358- (2024)
Historically, low-moisture foods were considered to have minimal microbial risks. However, they have been linked to many high-profile multistate outbreaks and recalls in recent years, drawing research and extension attention to low-moisture food safe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c512432f6d0642949967f6c4a63b7779
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bourdichon, François, Betts, Roy, Dufour, Christophe, Fanning, Séamus, Farber, Jeffrey, McClure, Peter, Stavropoulou, Despoina Angeliki, Wemmenhove, Ellen, Zwietering, Marcel H., Winkler, Anett
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 October 2021 356