Zobrazeno 1 - 10
of 2 038
pro vyhledávání: '"Low fat cream cheese"'
Autor:
Portaghi, Jalal1 (AUTHOR), Heshmati, Ali1 (AUTHOR) a.heshmati@umsha.ac.ir, Taheri, Mehdi1 (AUTHOR), Ahmadi, Ebrahim2 (AUTHOR), Khaneghah, Amin Mousavi3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2023, Vol. 11 Issue 10, p6060-6072. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
رضا شهرکی1, امیرحسین الهامی1 ahelhamirad@yahoo.com, جواد حصاري, مصطفی شهیدي نوقا1, احمد پدرام نیا1
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Apr2022, Vol. 19 Issue 122, p257-268. 12p.
Autor:
Dian Widya Ningtyas
Cream cheese is a fresh cheese traditionally made from milk and cream through acidification using rennet and mesophilic starter culture with high fat content >25% in the resulting product. It has a soft, creamy, smooth and spreadable texture with a s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::80368b86a8e6c104804cb130fc9b78fe
https://doi.org/10.14264/uql.2019.528
https://doi.org/10.14264/uql.2019.528
Autor:
Skår, Bente
Masteroppgaven er konfidensiell i 5 år fordi den er skrevet i samarbeid med TINE SA, og inneholder sensitiv informasjon per dags dato. Hensikten med denne masteroppgaven var å se på ulike nivåer av kjernemelk fra søtkjerning som tilsetning i kre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::aa179d1c2ca5fbca1f311b271ea3b114
https://hdl.handle.net/11250/186594
https://hdl.handle.net/11250/186594
Autor:
Shahraki, Reza1 (AUTHOR), Elhamirad, Amir Hossein1 (AUTHOR) ah.elhami@gmail.com, Hesari, Javad2 (AUTHOR), Noghabi, Mostafa Shahidi3 (AUTHOR), Nia, Ahmad Pedram1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Dec2023, Vol. 11 Issue 12, p8112-8120. 9p.
Autor:
Adams, Janine
Publikováno v:
You Bake 'em Dog Biscuits Cookbook; 2005, p75-75, 1p
Publikováno v:
Daily Mail. 11/13/2024, p52. 1p.
Publikováno v:
Daily Mail. 11/13/2024, p48. 1p.
Autor:
García, Francia Elena Valencia1 francia.valencia@gmail.com, Cardona, Leonidas de Jesús Millán2, Garcés, Yamilé Jaramillo3
Publikováno v:
Revista Lasallista de Investigación. jan-jun2008, Vol. 5 Issue 1, p28-33. 6p. 1 Chart, 4 Graphs.