Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"Low energy emulsification"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 23, p 5583 (2024)
Centella asiatica L. extract is a promising natural agent for the treatment of atopic dermatitis. It significantly reduces inflammation due to its immunomodulatory properties, mainly attributed to the presence of pentacyclic triterpenes, namely madec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01bd2f7d4776469f94427b3b174179b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e16967- (2023)
Carvacrol is studied in different fields due to its microbial and antioxidant properties. Its use is limited because of the water insolubility and its strong taste. To overcome these problems, carvacrol has been successfully loaded into nanoemulsions
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25391b0c2108464cb69d2742b542a647
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 1, p 158 (2023)
The use of nanoemulsions as encapsulation systems for active ingredients, such as cinnamon oil, has been studied. A surfactant based on polyoxyethylene glycerol esters from coconut/palm kernel oil has been used. The nanoemulsions were obtained by the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa66ea33eecb45bd81c4572049978ce8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 9, p 1874 (2023)
Nanoemulsions have been widely studied as lipophilic compound loading systems. A low-energy emulsification method, phase inversion composition (PIC), was used to prepare oil-in-water nanoemulsions in a carvacrol–coconut oil/Tween 80®–(linoleic a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25a632ecbaf945b2ba3b6ab65e07a9fe
Publikováno v:
Gels, Vol 8, Iss 12, p 761 (2022)
The current research aimed to assess the Babchi oil nanoemulsion-based hydrogel prepared using biosurfactants through a low-energy emulsification process for the topical management of psoriasis. The emulsification capacity and solubilities of many na
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc0ab0abbc124c5690a04fdefde6a947