Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Low caffeine"'
Autor:
Natália Yumi Noronha, Guilherme da Silva Rodrigues, Vanessa Fernandes Rodrigues, Carolina Ferreira Nicoletti, Luzânia dos Santos Martins, Luísa Maria Diani, Heitor Bernardes Pereira Delfino, Marcela Augusta de Souza Pinhel, Lígia Moriguchi Watanabe, Wellington Tavares de Sousa Júnior, Déborah Araújo Morais, Fernando Barbosa Júnior, Fabiani Gai Frantz, Daniela Carlos, Carla Barbosa Nonino
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 58, Iss , Pp 252-264 (2024)
Summary: Background: Green tea (GT) polyphenols play an important and known role in the oxidative and inflammatory response due to their antioxidant, anti-inflammatory, anti-hyperglycemic, and anti-obesity properties. However, its relation to the det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d29b21ae6b864428be0d4754054a0d8b
Autor:
Taolin Chen, Zhiwen Ge, Xuemei Yang, Xifu Wang, Hao Zuo, Yinping Liao, Zhiping Chen, Zheng Zhang, Meili Chen, Jian Zhao, Junwu Luo
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101586- (2024)
Yuanbaoshancha (YBSC) is characterized as a new wild tea relative morphologically and phytochemically distinguished from the closest wild tea plants Rongjiangcha (Camellia yungkiangensis, RJC) and Tulecha (Camellia costata, TLC). YBSC young leaves co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4dd6809516b46f0b5d2e6c1f6229bb1
Autor:
Houda Bougrine, Achraf Ammar, Atef Salem, Khaled Trabelsi, Haitham Jahrami, Hamdi Chtourou, Nizar Souissi
Publikováno v:
Brain Sciences, Vol 14, Iss 3, p 280 (2024)
Caffeine (CAF), a prevalent psychoactive stimulant, is believed to potentially enhance cognitive ability. However, studies on the effects of various doses are limited and yield inconsistent results, particularly in female athletes. Therefore, we aime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1018af5ffb9a4ee4837858e527262906
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wen Zeng, Zhen Zeng, Jie Teng, Dylan O’Neill Rothenberg, Mengzhen Zhou, Ronghui Lai, Xingfei Lai, Wenfang Zhao, Dan Li, Changyu Yan, Yahui Huang
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 5, p 627 (2022)
Tea (Camelliasinensis var. sinensis) is a widely consumed caffeine-containing beverage, however the Camellia genus also includes other species, which are consumed as tea in their local growing regions. Presently, HPLC analysis assessed 126 unique Cam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2597a1174f1b477e817405e5db0ab03a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In addition to being a source of freshener, coffee has an enormous possibility to be developed as a source of antioxidants for functional beverages. However, efforts to increase the value added of coffee as a health functional drink are still hindere
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f67755593b23baef755314ac6dadd1de