Zobrazeno 1 - 10
of 433
pro vyhledávání: '"Lovegrove, J A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. Mar2019, Vol. 44 Issue 1, p36-42. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
March, R. E., Putt, W., Hollyoake, M., Ives, J. H., Lovegrove, J. U., Hopkinson, D. A., Edwards, Y. H., Whitehouse, D. B.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1993 Nov . 90(22), 10730-10733.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2363301
Autor:
Whitehouse, D. B., Putt, W., Lovegrove, J. U., Morrison, K., Hollyoake, M., Fox, M. F., Hopkinson, D. A., Edwards, Y. H.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1992 Jan 01. 89(1), 411-415.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2358547
Publikováno v:
365-277X
Background: Food bank use has increased significantly in the UK. With the\ud rise in demand, it is imperative that users are receiving food parcels that\ud meet their requirements. The present study aimed to explore whether typical\ud food parcels, s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::d3d1b4cbeb6eeef85125dfef01ba1a56
https://centaur.reading.ac.uk/89085/1/Fallaize_et_al-2020-Journal_of_Human_Nutrition_and_Dietetics.pdf
https://centaur.reading.ac.uk/89085/1/Fallaize_et_al-2020-Journal_of_Human_Nutrition_and_Dietetics.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hobbs, D. A., Durrant, C., Elliott, J., Givens, D. I., Lovegrove, J. A., Centre of Excellence for Sustainable Food Systems, Department of Food and Nutritional Sciences, Hugh Sinclair, Institute for Cardiovascular and Metabolic Research, Institute for Food, Nutrition and Health, University, ADAS, Wolverhampton, UK
Purpose: Previously, the nutritional contribution, environmental and financial costs of dairy products have been examined independently. Our aim was to determine the nutritional adequacy, financial cost and environmental impact of UK diets according
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::1b9044781c60342b5e62d0043bcd48c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.