Zobrazeno 1 - 10
of 331
pro vyhledávání: '"Louw, C."'
Autor:
Louw, C.
In today’s volatile and unpredictable economic environment, the retention of human capital, one of any organisation’s most valuable resources, has become critically important. The focus of employee retention has gradually moved away from blanket
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/79705
Publikováno v:
In Journal of Theoretical Biology 7 January 2022 532
Autor:
Gaudio, Eugenio, Laubscher, Liesel L., Pfitzer, Silke, Raath, Jacobus P., Hoffman, Louw C., De Benedictis, Giulia M.
Publikováno v:
In Veterinary Anaesthesia and Analgesia July 2020 47(4):528-536
Autor:
Louw, C.
This work deals with sex discrimination in employment. It traces the origins of discrimination and considers the meaning of equality and the role which the law can play in attaining equality in the work place. International and regional norms, as wel
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10500/17242
Autor:
Megan K. North, Louw C. Hoffman
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 1, Iss 1, Pp 28-34 (2017)
This study aimed to compare the fiber-type composition and fiber cross-sectional area (CSA) of male and female springbok () (LTL) and (BF) muscles. Frozen samples from 4 male and 3 female springbok were fiber-typed immunohistochemically using the pri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f14b063f90834d149b4b2d08abe1174d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tertius A. Kohn, Megan J. Anley, S'thandiwe N. Magwaza, Luqmaan Adamson, Louw C. Hoffman, Tertius S. Brand
Publikováno v:
Meat Science. 200:109156