Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Lou, Xinling"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 9, Pp 131-138 (2023)
This study aimed to investigate the impacts of vegetables with different textures on food oral processing behavior, food intake and satiety. Broccoli cooked by microwave for different periods of time were tested in this study. The oral processing beh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e03f42e63002463f8334d0e9dfd1c43b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wenqi Zhao1,2, Zhenyang Liu2, Zhihong Fan1,2 daisyfan@cau.edu.cn, Yixue Wu2, Xinling Lou2, Anshu Liu2, Xuejiao Lu2, Zhao, Wenqi1,2 (AUTHOR), Liu, Zhenyang2 (AUTHOR), Fan, Zhihong1,3 (AUTHOR), Wu, Yixue2 (AUTHOR), Lou, Xinling2 (AUTHOR), Liu, Anshu2 (AUTHOR), Lu, Xuejiao2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition. Mar2022, Vol. 31 Issue 1, p57-65. 9p.