Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Lou, Qiaoming"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 15, Pp 178-185 (2024)
This study comparatively analyzed the effects of water bath (WB) and ultrasonic-assisted water bath (UWB) extraction at different pH conditions on the extraction kinetics, gelling properties, rheological properties, and structural properties of grass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b0503663f7743d09c040411a6986e71
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2024 150
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2023 426
Autor:
Xu, Hua, Wang, Yandan, Zhang, Yiren, Lou, Qiaoming, Guan, Xiupeng, Jin, Jun, Jin, Qingzhe, Wang, Xingguo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2023 426
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2022 380
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2018 264:250-254
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering April 2014 117(4):457-463