Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Lou, Fangfei"'
Autor:
Lou, Fangfei
Human norovirus (NoV) is responsible for more than 90% of non-bacterial acute gastroenteritis worldwide and over 60% of foodborne illnesses in the US. Currently, there is no effective measure to eliminate human NoV in high risk foods. High pressure p
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=osu1408727004
Autor:
Lou, Fangfei
Viruses are the leading cause of foodborne illness worldwide (67%). Specifically, human norovirus (HuNoV) is the major foodborne virus. Fresh produce is often at high risk for norovirus contamination because it can be easily contaminated at both pre-
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=osu1312912697
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annual Review of Food Science & Technology; 2015, Vol. 6 Issue 1, p389-409, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.