Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Lou, Aihua"'
Autor:
Huang, Xiang, Yang, Hui, Lou, Aihua, Jiang, Shuiyan, Kang, Kelang, Wei, Yingjuan, Li, Xin, Wu, Yingmei, Yu, Meijuan, Huang, Qun
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2024 458
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Autor:
Zhang, Chenxia, Zhang, Jian, Huang, Tiantian, Jiang, Pin, Qie, Xuejiao, Mo, Lan, Li, Maiquan, Lou, Aihua, Shen, Qingwu, Luo, Jie, Wang, Shuai, XueC, Yi, Quan, Wei
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2024 461
Autor:
Deng, Chuangye, Zou, Huiyu, Wu, Yanyang, Lou, Aihua, Liu, Yan, Luo, Jie, Quan, Wei, Shen, Qingwu
Publikováno v:
In Poultry Science August 2024 103(8)
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 16-22 (2023)
This study investigated how to reduce the content of N-hydroxyacetylneuraminic acid (Neu5Gc) in pork. By using Neu5Gc standard solution, porcine submandibular gland mucin (PSM) solution, meat pieces and minced meat as experimental subjects, and high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15fb297d799e4bdbb033e97f263268ef
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 7, Pp 151-160 (2023)
Objective: To investigate the effect of dietary acrylamide exposure on the progression of type 2 diabetes in GK rats. Methods: The effects of intragastric administration of acrylamide (2 mg/(kg mb·d)) for eight weeks on blood glucose metabolism indi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eec37b7f42bf45bfa3a64f498e6125e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2021 338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.