Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Lossolli, Nathalia Aparecida Barbosa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Izidoro, Maiqui, Prates, Adrielle Rodrigues, Neves, Caio Scardini, Souza, Emanuele Possas de, Lossolli, Nathalia Aparecida Barbosa, Bonfim, Filipe Pereira Giardini
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 6; e2010614958
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 6; e2010614958
Research, Society and Development; v. 10 n. 6; e2010614958
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 6; e2010614958
Research, Society and Development; v. 10 n. 6; e2010614958
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The condiment plants are present in daily day life and have great acceptance in the world due to the exquisite taste and differentiated aroma, making the dishes more appetizing and nutritious. In addition to organoleptic properties, they also have fu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::10eaabbb887357be11d0f69f8292f149
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/14958
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/14958