Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Lorrain, B."'
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 6, p 42020 (2010)
This study deals with cumulative damage and its evolution in already impact damage composite structure. In order to follow the growing damage and to compare it with cumulative model, tests are monitored with an InfraRed thermography system. A carbon-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4a10e0da8ba4271abf52e94c976e5ac
Autor:
KY, I.1, LORRAIN, B.1, JOURDES, M.1, PASQUIER, G.1, FERMAUD, M.2, GÉNY, L.1, REY, P.2, DONECHE, B.1, TEISSEDRE, P.-L.1
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Jun2012, Vol. 18 Issue 2, p215-226. 12p.
Autor:
LORRAIN, B.1, KY, I.1, PASQUIER, G.1, JOURDES, M.1, DUBRANA, L. GUERIN2, GÉNY, L.1, REY, P.2, DONÈCHE, B.1, TEISSEDRE, P.-L.1
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Feb2012, Vol. 18 Issue 1, p64-72. 9p. 1 Diagram, 3 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Strain
Strain, Wiley-Blackwell, 2014, 50 (5), pp.417-427. ⟨10.1111/str.12087⟩
Strain, Wiley-Blackwell, 2014, 50 (5), pp.417--427
Strain, 2014, 50 (5), pp.417-427. ⟨10.1111/str.12087⟩
Strain, Wiley-Blackwell, 2014, 50 (5), pp.417-427. ⟨10.1111/str.12087⟩
Strain, Wiley-Blackwell, 2014, 50 (5), pp.417--427
Strain, 2014, 50 (5), pp.417-427. ⟨10.1111/str.12087⟩
International audience; To study the behaviour of a carbon-fibre reinforced-plastic laminate under a biaxial stress state, a new type of cruciform specimen has been developed. This specimen is loaded biaxially under static and cyclic fatigue conditio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9d64871c80a53bc03be67ef50917c6cb
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03467077/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03467077/document
Autor:
Jordi Ballester, Thierry Thomas-Danguin, Lorrain, B., Blanquet, J., Meunier, J. M., Yves Le Fur
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2006, 54, pp.3973-3981
HAL
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2006, 54, pp.3973-3981
HAL
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9bdce97de5e7d95f59a56097fa5afb04
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00135274
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00135274
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; Nov2006, Issue 1, p634135-634135-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.