Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Lorido, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Dry-cured loins elaborated from frozen (-20 degrees C/20 weeks)/thawed longissimus dorsi muscles (F) were compared with counterparts elaborated from fresh (unfrozen) muscles (UF) for the extent of protein oxidation (carbonylation and Schiff base form
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3566::5dc77af6d1d996a6f5ff498c65223be0
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/23237
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/23237
Autor:
Asensio, M., Silva, A., Armenteros, M., Caballero, D., Martín, N., Lorido, L., Sánchez-Montero, L., Fernandez, C., Noguera, J. L., Ramos, M.
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia; 2018, Issue Supp1, p155-160, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.