Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Loret, Chrystel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 16, Iss 5, Pp 248-257 (2006)
When two biopolymers are mixed together, they will normally phase separate to give two distinct phases. If the biopolymers are gelled during this phase separation, for instance by reducing the temperature, one phase is trapped in this other one and a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08119a73796a44ad92e66458f56015f5
Publikováno v:
In Appetite June 2009 52(3):659-667
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 17, Iss 3, Pp 31412-1-31412-13 (2007)
We present results from a new approach to the study of multicomponent gels, which allows independent investigation of the effect of phase volume and droplet size of the dispersed phase on the mechanical properties of the mixed gel composites. The met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f08b6634683b4784b3b70a391e606ebc
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2004 57(2):153-163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayed, Charfedinne, Prot, Aurélie, Pollien, Philippe, Semon, Etienne, Loret, Chrystel, Feron, Gilles
Publikováno v:
4. international conference on food oral processing-“Food Oral Processing through life: interplay between food structure, sensory, pleasure and nutritional needs.”
4. international conference on food oral processing-“Food Oral Processing through life: interplay between food structure, sensory, pleasure and nutritional needs.”, Jul 2016, Lausanne, Switzerland
4. international conference on food oral processing-“Food Oral Processing through life: interplay between food structure, sensory, pleasure and nutritional needs.”, Jul 2016, Lausanne, Switzerland
International audience; Context and objectives: In humans, the main events that contribute to in-mouth emulsion breakdown are shear forces due to tongue movements and action of saliva. To date, most of the studies on the field were conducted on model
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e12fb70aa66f3e264268655ab85dd582
https://hal.inrae.fr/hal-02798418
https://hal.inrae.fr/hal-02798418
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Jianshe1 jschen@zjgsu.edu.cn, Loret, Chrystel2
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Aug2017, Vol. 48 Issue 4, p269-270. 2p.