Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Loponen, Jussi"'
Autor:
Kelanne, Niina, Laaksonen, Oskar, Seppälä, Tanja, Yang, Wei, Tuukkanen, Kristiina, Loponen, Jussi, Yang, Baoru
Publikováno v:
In LWT October 2019 113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laine, Pia, Toppinen, Eija, Kivelä, Reetta, Taavitsainen, Veli-Matti, Knuutila, Ossi, Sontag-Strohm, Tuula, Jouppila, Kirsi, Loponen, Jussi
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2011 104(4):538-547
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology 2008 19(10):513-521
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laatikainen, Reijo, Jalanka, Jonna, Loponen, Jussi, Sanna-Maria Hongisto, Hillilä, Markku, Koskenpato, Jari, Korpela, Riitta, Salonen, Anne
Figure S3. a-c) Individual symptoms for which the scores differed significantly (p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::26f113da48cacfae889867f878bd2f57
Autor:
Laatikainen, Reijo, Jalanka, Jonna, Loponen, Jussi, Sanna-Maria Hongisto, Hillilä, Markku, Koskenpato, Jari, Korpela, Riitta, Salonen, Anne
Figure S1. Patient flow. (PDF 102 kb)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5364c4608294841660e59034acdfa42b
Autor:
Laatikainen, Reijo, Jalanka, Jonna, Loponen, Jussi, Sanna-Maria Hongisto, Hillilä, Markku, Koskenpato, Jari, Korpela, Riitta, Salonen, Anne
Figure S2. Principal coordinates analysis (PCoA) plot of genus-level data based on Bray-Curtis dissimilarity. Samples are colored according to intervention order symbols depicting the treatment. Percentage of the total microbiota variation explained
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1109665e7387292059c30b7a1348104a
Autor:
Carla Severini, Teresa De Pilli, Kirsi Jouppila, Antonio Derossi, D. Azzollini, Loponen Jussi
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 65:162-166
Brewer's spent grain (BSG), the most abundant brewing by-product, has hidden and underexploited nutritional potential. In order to valorize BSG, the effects of three commercial xylanases and a peptidase on water unextractable arabinoxylans (WUAX) wer