Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Lopez-Oceja A"'
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 1, Pp 24-32 (2017)
Salers are a native French breed used for beef and dairy production that has expanded to all the continents. The Salers breed was introduced to the north of Spain in 1985 with only 15 individuals from France and has successfully increased to over 20
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef4261c0e7b7458a8da2e19f6fd4638e
Publikováno v:
In Forensic Science International: Genetics July 2016 23:159-165
Publikováno v:
In Forensic Science International: Genetics Supplement Series December 2015 5:e253-e255
Autor:
David Gamarra, Masaaki Taniguchi, Noelia Aldai, Aisaku Arakawa, Andres Lopez-Oceja, Marian M. de Pancorbo
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 9, p 1584 (2020)
Pirenaica is the most important autochthonous cattle breed within the Protected Geographic Indication (PGI) beef quality label in the Basque region, in northern Spain. The short tandem repeats (STRs) are powerful markers to elucidate forensic cases a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8e02efcd1f24affae126e3d0376e968
Autor:
Lopez-Oceja, Andrés, Lekube, Xabier, Ruiz, Leire, Mujika-Alustiza, Jose Antonio, De Pancorbo, Marian M. *
Publikováno v:
In Forensic Science International: Genetics Supplement Series December 2019 7(1):771-772
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Forensic Science International: Genetics Supplement Series December 2015 5:e116-e117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lopez-Oceja, Andres1 (AUTHOR), Muro-Verde, Amara1 (AUTHOR), Gamarra, David1 (AUTHOR), Cardoso, Sergio1 (AUTHOR), de Pancorbo, Marian M.1 (AUTHOR) marian.mdepancorbo@ehu.eus
Publikováno v:
Mitochondrial DNA. Part A. Sep2016, Vol. 27 Issue 5, p3597-3601. 5p. 3 Diagrams, 2 Charts.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:701-706