Zobrazeno 1 - 10
of 1 236
pro vyhledávání: '"Lopetcharat, K."'
Autor:
Phuwapraisirisan P; Center of Excellence in Natural Products, Department of Chemistry, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Phewpan A; Program in Biotechnology, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Lopetcharat K; Nouveau Centric Co., Ltd, 55 Soi Judsanuahwattanasakul 19/4 Pattanakan, Suan Luang, Bangkok 10250, Thailand., Dawid C; TUM School of Life Sciences, Food Chemistry and Molecular Sensory Science, Technical University of Munich, Lise-Meitner-Str. 34, Freising 85354, Germany., Hofmann T; TUM School of Life Sciences, Food Chemistry and Molecular Sensory Science, Technical University of Munich, Lise-Meitner-Str. 34, Freising 85354, Germany., Keeratipibul S; Faculty of Science, Chulalongkorn University, 254 Chulalongkorn Research Building, Fourth Floor, Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok 10330, Thailand.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2024 May 08; Vol. 72 (18), pp. 10558-10569. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 26.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2017 100(3):1702-1711
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2015 98(3):1455-1466
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lopetcharat, K.1 (AUTHOR), Choi, YeungJ.2 (AUTHOR), Park, JaeW.1 (AUTHOR) jae.park@orst.edu, Daeschel, MarkA.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2001, Vol. 17 Issue 1, p65-88. 24p. 6 Charts.
Autor:
LEKSRISOMPONG, P.P.1 (AUTHOR), LOPETCHARAT, K.1 (AUTHOR), GUTHRIE, B.2 (AUTHOR), DRAKE, M.A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Aug2012, Vol. 27 Issue 4, p247-263. 17p.
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Feb2012, Vol. 27 Issue 1, p48-58. 11p. 4 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Orzuna-Orzuna, José Felipe1 (AUTHOR) jforzuna@gmail.com, Lara-Bueno, Alejandro1 (AUTHOR) alarab_11@hotmail.com, Mendoza-Martínez, Germán David2 (AUTHOR) gmendoza@correo.xoc.uam.mx, Miranda-Romero, Luis Alberto1 (AUTHOR) microbiologia.pecuaria08@gmail.com, Vázquez Silva, Gabriela3 (AUTHOR) gavaz@correo.xoc.uam.mx, de la Torre-Hernández, María Eugenia4 (AUTHOR) mdelatorre@correo.xoc.uam.mx, Sánchez-López, Nallely2 (AUTHOR) md.nallelysanchez@gmail.com, Hernández-García, Pedro Abel5 (AUTHOR) pedro_abel@yahoo.com
Publikováno v:
Dairy. Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p464-479. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.