Zobrazeno 1 - 10
of 431
pro vyhledávání: '"Lopes, P.S."'
Publikováno v:
In Animal 2019 13(11):2447-2456
Autor:
Diniz, D.B., Lopes, M.S., Broekhuijse, M.L.W.J., Lopes, P.S., Harlizius, B., Guimarães, S.E.F., Duijvesteijn, N., Knol, E.F., Silva, F.F.
Publikováno v:
In Animal Reproduction Science 30 December 2014 151(3-4):201-207
Autor:
Pinho, R.O., Lima, D.M.A., Shiomi, H.H., Siqueira, J.B., Silva, H.T., Lopes, P.S., Guimarães, S.E.F., Guimarães, J.D.
Publikováno v:
In Animal Reproduction Science May 2014 146(3-4):187-192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verardo, L.L., Nascimento, C.S., Silva, F.F., Gasparino, E., Toriyama, E., Barbosa, A.R., Périssé, I.V., Costa, K.A., Lopes, P.S., Guimarães, S.E.F.
Publikováno v:
In Livestock Science June 2013 154(1-3):45-54
Autor:
Lopes, P.S., Paixão, D.A., de Paula, F.C.S., Ferreira, A.M.D.C., Ellena, J., Guilardi, S., Pereira-Maia, E.C., Guerra, W.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 27 February 2013 1034:84-88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fonseca R., Torres Filho R.A., Torres R.A., Peixoto J.O., Pires A.V., Carneiro P.L.S., Souza G.H., Bueno R.S., Lopes P.S., Euclydes R.F.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 54, Iss 5, Pp 525-529 (2002)
Foram utilizadas técnicas de análise multivariada para comparar dois híbridos obtidos de linhas de frango de corte desenvolvidas pela Universidade Federal de Viçosa com dois híbridos comerciais. As características avaliadas foram: peso ao abate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1319698fe15145b1b39820446dd4524a