Zobrazeno 1 - 10
of 432
pro vyhledávání: '"Lopata, A. L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kabasser, Stefan, Pratap, Kunal, Kamath, Sandip, Taki, Aya C., Dang, Thanh, Koplin, Jennifer, Perrett, Kirsten, Hummel, Karin, Radauer, Christian, Breiteneder, Heimo, Lopata, Andreas L., Bublin, Merima
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2022 370
Autor:
Karnaneedi, Shaymaviswanathan, Johnston, Elecia B., Bose, Utpal, Juhász, Angéla, Broadbent, James A., Ruethers, Thimo, Jerry, Emily M., Kamath, Sandip D., Limviphuvadh, Vachiranee, Stockwell, Sally, Byrne, Keren, Clarke, Dean, Colgrave, Michelle L., Maurer‐Stroh, Sebastian, Lopata, Andreas L.
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Aug2024, Vol. 68 Issue 16, p1-14, 14p
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2594, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioanalysis, 2014, Vol. 6, No. 4, Pages 465-476
Background: The increasing prevalence of food allergies requires development of specific and sensitive tests capable of identifying the allergen responsible for the disease. The development of serologic tests that can detect specific IgE antibodies t
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1603.00958
Autor:
Bose, Utpal, Broadbent, James A., Juhász, Angéla, Karnaneedi, Shaymaviswanathan, Johnston, Elecia B., Stockwell, Sally, Byrne, Keren, Limviphuvadh, Vachiranee, Maurer-Stroh, Sebastian, Lopata, Andreas L., Colgrave, Michelle L.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2021 348