Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Loo, Yuet Ying"'
Autor:
Abd Jabar, Nor-Azmiraah, Nor-Khaizura, Mahmud Ab Rashid, Ismail, Siti Izera, Loo, Yuet Ying, Chong, Kah Hui, Padmanabhan, Kousalya, Jiang, Shan
Publikováno v:
In OpenNano January 2025 21
Autor:
Tan, Chia Wanq, Malcolm, Tan Turk Hsern, Premarathne, Jayasekara Mudiyanselage Krishanthi Jayarukshi Kumari, New, Chia Yeung, Kuan, Chee Hao, Thung, Tze Young, Chang, Wei San, Loo, Yuet Ying, Rukayadi, Yaya, Nakaguchi, Yoshitsugu, Nishibuchi, Mitsuaki, Radu, Son
Publikováno v:
In Microbial Risk Analysis August 2019 12:11-19
Autor:
Malcolm, Tan Turk Hsern, Chang, Wei San, Loo, Yuet Ying, Cheah, Yoke Kqueen, Radzi, Che Wan Jasimah Wan Mohamed, Kantilal, Haresh Kumar, Nishibuchi, Mitsuaki, Son, Radu
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 November 2018 284:112-119
Autor:
Othman, Bahumaish Ramzi, Kuan, Chee Hao, Mohammed, Abdulkarim Sabo, Cheah, Yoke Kqueen, Tan, Chia Wanq, New, Chia Yeung, Thung, Tze Young, San Chang, Wei, Loo, Yuet Ying, Nakaguchi, Yoshitsugu, Nishibuchi, Mitsuaki, Radu, Son
Publikováno v:
In Food Control August 2018 90:324-331
Autor:
Kuan, Chee Hao, Lim, Leonard Whye Kit, Ting, Tai Wei, Rukayadi, Yaya, Ahmad, Siti Hajar, Wan Mohamed Radzi, Che Wan Jasimah, Thung, Tze Young, Ramzi, Othman Bahumaish, Chang, Wei San, Loo, Yuet Ying, Kuan, Chee Sian, Yeo, Siok-Koon, Radu, Son
Publikováno v:
In Food Control October 2017 80:395-400
Autor:
Goh, Sur Guat, Leili, Afsah-Hejri, Kuan, Chee Hao, Loo, Yuet Ying, Lye, Ying Ling, Chang, Wei San, Soopna, Puspanadan, Najwa, Mohd. Shahril, Tang, John Yew Huat, Yaya, Rukayadi, Nishibuchi, Mitsuaki, Nakaguchi, Yoshitsugu, Son, Radu
Publikováno v:
In Food Control March 2014 37:51-55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thung, Tze Young, Krishanthi Jayarukshi Kumari Premarathne, Jayasekara Mudiyanselage, San Chang, Wei, Loo, Yuet Ying, Chin, Yih Zhet, Kuan, Chee Hao, Tan, Chia Wanq, Basri, Dayang Fredalina, Jasimah Wan Mohamed Radzi, Che Wan, Radu, Son
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology May 2017 78:222-225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.