Zobrazeno 1 - 10
of 2 232
pro vyhledávání: '"Longissimus Muscle"'
Autor:
Zhidong Zhao, Dashan Guo, Yali Wei, Jingsheng Li, Xue Jia, Yanmei Niu, Zhanxin Liu, Yanbin Bai, Zongchang Chen, Bingang Shi, Xiaolan Zhang, Jiang Hu, Jiqing Wang, Xiu Liu, Shaobin Li
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 11, p 6029 (2024)
Jeryak is the F1 generation of the cross between Gannan yak and Jersey cattle, which has the advantages of fast growth and high adaptability. The growth and development of skeletal muscle is closely linked to meat production and the quality of meat.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e55d4727818245f1bf6b2e9fcf059bf0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiang-Min Yan, Zhe Zhang, Jian-Bo Liu, Na Li, Guang-Wei Yang, Dan Luo, Yang Zhang, Bao Yuan, Hao Jiang, Jia-Bao Zhang
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 34, Iss 11, Pp 1739-1748 (2021)
Objective In recent years, long noncoding RNAs (lncRNAs) have been identified in many species, and some of them have been shown to play important roles in muscle development and myogenesis. However, the differences in lncRNAs between Kazakh cattle an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/beb21e8650134cfc8106c9b662a222e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
XiangMin Yan, Jia Wang, Hongbo Li, Liang Gao, Juan Geng, Zhen Ma, Jianming Liu, Jinshan Zhang, Penggui Xie, Lei Chen
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 34, Iss 9, Pp 1439-1450 (2021)
Objective With the rapid development of proteomics sequencing and RNA sequencing technology, multi-omics analysis has become a current research hotspot. Our previous study indicated that Xinjiang brown cattle have better meat quality than Kazakh catt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96aa49745b5a468390091cdc1600e75f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences, Vol 44, Iss 1 (2022)
This study evaluated the influence of the quantitative traits measured by real-time ultrasound (adjusted longissimus muscle area [AdjLMA], adjusted rump fat thickness [AdjRFT], and adjusted marbling [AdjMAR]) as well as age at first breeding [AFB] an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fb2004660a348119a789f9d31b94618
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 3, Pp 475-481 (2020)
Muscle fiber characteristics comprise a set of complex traits that influence the mea quality and lean meat production of livestock. However, the genetic and biological mechanisms regulating muscle fiber characteristics are largely unknown in pigs. Ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bef3267f495141e794ad5b33d436e67a
Autor:
Aidan P. Moloney, Edward G. O’Riordan, Mark McGee, Brigitte Picard, Frank J. Monahan, Lara Moran, Raquel Cama-Moncunill
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2281 (2022)
The primary objective of this study was to compare the colour of muscle from bulls finished at pasture or indoors on a high concentrate diet. The ancillary objectives were to identify possible explanations for any differences in the colour observed a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be55d7b6548d46fbb26e2f6a96b083f8