Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Longin, Friedrich"'
Autor:
Longin, Friedrich1 friedrich.longin@uni-hohenheim.de, Schwadorf, Klaus2, Bertsche, Ute2, Baitinger, Andreas3, Rapp, Matthias4, Hartl, Lorenz5, Beck, Heiner, Gütler, Herman, Plake, Kira6, Eisenhardt, Karsten6
Publikováno v:
Cereal Technology / Getreidetechnologie. oct-dec2024, Vol. 78 Issue 4, p168-177. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Longin, Friedrich, Beck, Heiner, Gütler, Hermann, Heilig, Wendelin, Kleinert, Michael, Rapp, Matthias, Philipp, Norman, Erban, Alexander, Brilhaus, Dominik, Mettler-Altmann, Tabea, Stich, Benjamin
Publikováno v:
In Food Research International March 2020 129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matros, Andrea, Liu, Guozheng, Hartmann, Anja, Jiang, Yong, Zhao, Yusheng, Wang, Huange, Ebmeyer, Erhard, Korzun, Viktor, Schachschneider, Ralf, Kazman, Ebrahim, Schacht, Johannes, Longin, Friedrich, Reif, Jochen Christoph, Mock, Hans-Peter
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2017 Jan 01. 68(3), 415-428.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26391490
Publikováno v:
Cereal Chemistry; Jan2024, Vol. 101 Issue 1, p144-165, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.