Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Longato, Erica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Science Papers & Reports. 2017, Vol. 35 Issue 1, p71-85. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Longato, Erica, Meineri, Giorgia, PEIRETTI Pier Giorgio, Gai, Francesco, LUCAS-GONZÁLEZ, Raquel, VIUDA-MARTOS, Manuel, PÉREZ-ÁLVAREZ José Ángel, FERNÁNDEZ-LÓPEZ Juana
Publikováno v:
11th World Congress on Polyphenols Applications, pp. 123–123, Vienna, Austria, 20-21/06/2017
info:cnr-pdr/source/autori:LONGATO Erica; MEINERI Giorgia; PEIRETTI Pier Giorgio; GAI Francesco; LUCAS-GONZÁLEZ Raquel; VIUDA-MARTOS Manuel, PÉREZ-ÁLVAREZ José Ángel; FERNÁNDEZ-LÓPEZ Juana./congresso_nome:11th World Congress on Polyphenols Applications/congresso_luogo:Vienna, Austria/congresso_data:20-21%2F06%2F2017/anno:2017/pagina_da:123/pagina_a:123/intervallo_pagine:123–123
info:cnr-pdr/source/autori:LONGATO Erica; MEINERI Giorgia; PEIRETTI Pier Giorgio; GAI Francesco; LUCAS-GONZÁLEZ Raquel; VIUDA-MARTOS Manuel, PÉREZ-ÁLVAREZ José Ángel; FERNÁNDEZ-LÓPEZ Juana./congresso_nome:11th World Congress on Polyphenols Applications/congresso_luogo:Vienna, Austria/congresso_data:20-21%2F06%2F2017/anno:2017/pagina_da:123/pagina_a:123/intervallo_pagine:123–123
The aim was to evaluate the effects of adding different levels of hazelnut (Corylus avellana L.) peels (HP) on the oxidation of chicken burgers during storage and after cooking. Burgers were prepared with the corresponding proportions of HP (C: contr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8e9a46405b53e36ef59abf1844f3a1f3
https://publications.cnr.it/doc/373483
https://publications.cnr.it/doc/373483
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of this study was to compare the antioxidant activities of methanolic extracts of amaranth grain and pumpkin seed. Samples were extracted with methanol and evaluated for their radical scavenging activities against ferric reducing antioxidant
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6994c122a9c635c6099107e11c8ac240
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science (Testo stamp.) 14 (2015): 18–18. doi:10.4081/ijas.2015.s1
info:cnr-pdr/source/autori:LONGATO E., MEINERI G., PEIRETTI P.G., MUSSA P.P./titolo:Effects of diets containing linseed oil and supplemented with grain amaranth (Amaranthus caudatus) on growth performances, oxidative status and serum biochemical parameters in broilers/doi:10.4081%2Fijas.2015.s1/rivista:Italian Journal of Animal Science (Testo stamp.)/anno:2015/pagina_da:18/pagina_a:18/intervallo_pagine:18–18/volume:14
info:cnr-pdr/source/autori:LONGATO E., MEINERI G., PEIRETTI P.G., MUSSA P.P./titolo:Effects of diets containing linseed oil and supplemented with grain amaranth (Amaranthus caudatus) on growth performances, oxidative status and serum biochemical parameters in broilers/doi:10.4081%2Fijas.2015.s1/rivista:Italian Journal of Animal Science (Testo stamp.)/anno:2015/pagina_da:18/pagina_a:18/intervallo_pagine:18–18/volume:14
The high fat content of the diet contributes to the pathogenesis of the most common human chronic diseases. The major nutritional causes of these metabolic alterations and damage to the body have always been considered the saturated fatty acids. Ther
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9d5243273869830ada33cde160ecf77e
http://www.cnr.it/prodotto/i/331342
http://www.cnr.it/prodotto/i/331342