Zobrazeno 1 - 10
of 638
pro vyhledávání: '"Long Ml"'
Publikováno v:
Pediatric Health, Medicine and Therapeutics, Vol 2013, Iss default, Pp 47-54 (2013)
Lisa Marie Saldanha,1 Saumya Nayak,1 Adeline Sng,1 Mei-Ling Long,1 Elisabeth Schrader,2 Amanur Rahman,3 Elvira Zenaida Lansang,1 Karen Wai,1 Ken Lee41Feasibility and Site Identification Asia, Quintiles East Asia Private Limited, Singapore; 2Quintiles
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/337063f5c7b44df094adc2fb9688ff17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AJN American Journal of Nursing; 1974 May, Vol. 74, p860-867, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The American journal of psychiatry. 136(8)
Foreign medical graduates are an important component of the health care system in the United States. All foreign medical graduates have acculturation problems, but they are especially aggravating among foreign psychiatric residents. These difficultie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu M; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan, China., Hu XD; Laboratory of Cell and Molecular Biology, Beijing Tibetan Hospital, China Tibetology Research Center, Beijing, China., Huang XY; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan, China., Wen L; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan, China., Xu Z; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan, China., Ding L; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan, China., Cheng YH; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan, China., Chen ML; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan, China. Electronic address: mlchen@xmu.edu.cn.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2025 Jan 15; Vol. 463 (Pt 2), pp. 141162. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 06.
Autor:
Tao HZ; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan 410114, China., He WB; Hunan Provincial Institute of Product and Goods Quality Inspection, Hunan Provincial Key Laboratory of Food Safety Monitoring and Early Warning, Changsha, Hunan, China 410007., Ding L; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan 410114, China., Wen L; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan 410114, China., Xu Z; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan 410114, China., Cheng YH; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan 410114, China. Electronic address: cyh@csust.edu.cn., Chen ML; School of Food Science and Bioengineering, Changsha University of Science & Technology, Changsha, Hunan 410114, China. Electronic address: mlchen@xmu.edu.cn.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2025 Jan 15; Vol. 463 (Pt 1), pp. 141050. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 30.