Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Lommerse, Gijs"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gowda, N. A. Nanje, Singh, Manjari, Lommerse, Gijs, Kumar, Saurabh, Heintz, Eelco, Subbiah, Jeyamkondan
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3948, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van den Broek LA; Centre for Protein Technology TNO-WU, P.O. Box 8129, 6700 EV Wageningen, The Netherlands., Pouvreau L, Lommerse G, Schipper B, Van Koningsveld GA, Gruppen H
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Jul 28; Vol. 52 (15), pp. 4928-34.
Autor:
Smit BA; NIZO Food Research, Department of Flavor, Nutrition, and Ingredients, P.O. Box 20, 6710 BA Ede, The Netherlands., Engels WJ, Alewijn M, Lommerse GT, Kippersluijs EA, Wouters JT, Smit G
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Mar 10; Vol. 52 (5), pp. 1263-8.