Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Lommen, W.J.M."'
Autor:
Lommen, W.J.M.
Publikováno v:
Potato Research
Potato Research (2023)
Potato Research (2023)
In vitro-propagated potato plantlets are commonly used in potato seed tuber production. Four experiments were carried out to identify how the duration of the last in vitro phase (‘age’) before planting of in vitro-produced plantlets affects the e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aa4646c8e850d09df7a2444c582c3b42
https://research.wur.nl/en/publications/effects-of-age-of-in-vitro-derived-potato-plantlets-on-early-abov
https://research.wur.nl/en/publications/effects-of-age-of-in-vitro-derived-potato-plantlets-on-early-abov
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lommen, W.J.M.1 willemien.lommen@wur.nl, Struik, P.C.1
Publikováno v:
Annals of Applied Biology. Dec2006, Vol. 149 Issue 3, p281-290. 10p. 2 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Hirpa, A., Meuwissen, M.P.M., Lommen, W.J.M., Oude Lansink, A.G.J.M., Tsegaye, A., Struik, Paul
Publikováno v:
Quality and innovation in food chains
Quality and innovation in food chains. Wageningen: Wageningen Academic Publishers
Quality and innovation in food chains. Wageningen: Wageningen Academic Publishers
In Ethiopia, use of low-quality seed potatoes by the majority of potato growers isassociated with underdevelopment of the seed potato value chains. Three seed potato systems are present in Ethiopia: the informal seed system, the alternative seed syst
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f5dfe302d413acd132d49c60279eb895
https://research.wur.nl/en/publications/improving-seed-potato-quality-in-ethiopia-a-value-chain-perspecti
https://research.wur.nl/en/publications/improving-seed-potato-quality-in-ethiopia-a-value-chain-perspecti
Autor:
Fassinou Hotegni, V.N., Lommen, W.J.M., van der Vorst, J.G.A.J., Agbossou, E.K., Struik, P.C.
Publikováno v:
International Food and Agribusiness Management Review, 17(3), 139-170
International Food and Agribusiness Management Review 17 (2014) 3
International Food and Agribusiness Management Review 17 (2014) 3
This study mapped and diagnosed the fresh pineapple supply chains in Benin to identify bottlenecks in pineapple quality improvement for different markets. A research framework was defined that comprised all relevant aspects to be researched. After 54
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9b023a63ac6e00e9088e1150057552fa
https://research.wur.nl/en/publications/bottlenecks-and-opportunities-for-quality-improvement-in-fresh-pi
https://research.wur.nl/en/publications/bottlenecks-and-opportunities-for-quality-improvement-in-fresh-pi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.