Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Lombardi-Boccia Ginevra"'
Publikováno v:
In Microchemical Journal November 2021 170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucarini, Massimo, Saccani, Giovanna, D’Evoli, Laura, Tufi, Sara, Aguzzi, Altero, Gabrielli, Paolo, Marletta, Luisa, Lombardi-Boccia, Ginevra
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2013 140(4):837-842
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 246:307-314
This study provides data on phytosterols (campesterol, stigmasterol, β-sitosterol, Δ5-avenasterol) content in raw Bronte’s pistachios, four industrially processed pistachio products and roasted pistachios. The study also contributes to greater in
Autor:
Turrini, Aida1 (AUTHOR) aida.turrini@crea.gov.it, Lombardi-Boccia, Ginevra1 (AUTHOR), Aureli, Federica2 (AUTHOR), Cubadda, Francesco2 (AUTHOR), D'Addezio, Laura1 (AUTHOR), D'Amato, Marilena2 (AUTHOR), D'Evoli, Laura1 (AUTHOR), Darnerud, PerOla3 (AUTHOR), Devlin, Niamh4 (AUTHOR), Dias, Maria Graça5 (AUTHOR), Jurković, Marina6 (AUTHOR), Kelleher, Cecily4 (AUTHOR), Le Donne, Cinzia1 (AUTHOR), López Esteban, Maite7 (AUTHOR), Lucarini, Massimo1 (AUTHOR), Martinez Burgos, Maria Alba8 (AUTHOR), Martínez-Victoria, Emilio8 (AUTHOR), McNulty, Breige4 (AUTHOR), Mistura, Lorenza1 (AUTHOR), Nugent, Anne4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2018, Vol. 35 Issue 2, p171-190. 20p. 4 Diagrams, 7 Charts.