Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Lombardi Boccia G"'
Autor:
Lucarini, M., author1, Delfini, M., author, D’Evoli, L., author, Salvatore, P., author, Nicoli, S., author, Gabrielli, P., author, Piccioni, F., author, Marletta, L., author, Lombardi-Boccia, G., author
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :693-694
Autor:
D’Evoli, L., Moscatello, S., Lucarini, M., Aguzzi, A., Gabrielli, P., Proietti, S., Battistelli, A., Famiani, F., Böhm, V., Lombardi-Boccia, G.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2015 37:25-29
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2000 13(4):551-556
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Evoli L, Moscatello S, Baldicchi A, Licarini M, Cruz-Castillo J G, Aguzi A, Gabrielli P, Proietti S, Battistelli A, Famiani F, Bohm V, Lombardi-Boccia G
Publikováno v:
Italian Journal of Food science 25 (2013): 362–368.
info:cnr-pdr/source/autori:D'Evoli L, Moscatello S, Baldicchi A, Licarini M, Cruz-Castillo J G, Aguzi A, Gabrielli P, Proietti S, Battistelli A, Famiani F, Bohm V, Lombardi-Boccia G/titolo:post-harvest quality phytochemicals and antioxidant activity in organic and conventional kiwifruit (actinidia deliciosa, CV Hayward)/doi:/rivista:Italian Journal of Food science/anno:2013/pagina_da:362/pagina_a:368/intervallo_pagine:362–368/volume:25
info:cnr-pdr/source/autori:D'Evoli L, Moscatello S, Baldicchi A, Licarini M, Cruz-Castillo J G, Aguzi A, Gabrielli P, Proietti S, Battistelli A, Famiani F, Bohm V, Lombardi-Boccia G/titolo:post-harvest quality phytochemicals and antioxidant activity in organic and conventional kiwifruit (actinidia deliciosa, CV Hayward)/doi:/rivista:Italian Journal of Food science/anno:2013/pagina_da:362/pagina_a:368/intervallo_pagine:362–368/volume:25
The study provides original data on quality attributes and nutritional profile of organic and conventional kiwifruit grown in Italy (Lazio region). Data on macronutrients (protein, lipid, carbohydrate) total dietary fiber, minerals, trace elements, o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::472fcba3ea28a48bdea3044356ee28c3
https://publications.cnr.it/doc/279303
https://publications.cnr.it/doc/279303
Autor:
Tufi, S., D'Evoli, Laura, Finotti, E., Aguzzi, A., Gabrielli, P., Gambelli, L., Lucarini, M., Di Ferdinando, S., Paoletti, S., Lombardi Boccia, G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3978::ea521286308a90294e56e982d197a9ae
http://hdl.handle.net/11570/1926766
http://hdl.handle.net/11570/1926766