Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Lombardero-Fernández M"'
Autor:
Fernández-Canto N; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, Faculty of Sciences, Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., García-Gómez MB; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, Faculty of Sciences, Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Vázquez-Odériz ML; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, Faculty of Sciences, Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Lombardero-Fernández M; Agronomy and Animal Science Group, Department of Anatomy, Animal Production and Veterinary Clinical Sciences, Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain.; Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvemento Rural (IBADER), Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Pereira-Lorenzo S; Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvemento Rural (IBADER), Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain.; Department of Plant Production and Engineering Projects, Escuela Politécnica Superior, Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Cobos Á; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, Faculty of Sciences, Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Díaz O; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, Faculty of Sciences, Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Romero-Rodríguez MÁ; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food Science, Faculty of Sciences, Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain.; Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvemento Rural (IBADER), Campus Terra, Universidade de Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Apr 07; Vol. 13 (7). Date of Electronic Publication: 2024 Apr 07.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernández-Canto MN; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science, University of Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., García-Gómez MB; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science, University of Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Boado-Crego S; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science, University of Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Vázquez-Odériz ML; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science, University of Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Muñoz-Ferreiro MN; Modestya Research Group, Department of Statistics, Mathematical Analysis and Optimization, University of Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Lombardero-Fernández M; Agronomy and Animal Science Group, Department of Anatomy, Animal Production and Veterinary Clinical Sciences, University of Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain., Pereira-Lorenzo S; Department of Plant Production and Engineering Projects, Escuela Politécnica Superior, Universidad de Santiago de Compostela, Galicia, 27002 Lugo, Spain., Romero-Rodríguez MÁ; Areas of Nutrition and Food Science and Food Technology, Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science, University of Santiago de Compostela, 27002 Lugo, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Oct 12; Vol. 11 (20). Date of Electronic Publication: 2022 Oct 12.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gościnna, Katarzyna1 (AUTHOR) katarzyna.goscinna@pbs.edu.pl, Retmańska, Katarzyna1 (AUTHOR), Wszelaczyńska, Elżbieta1 (AUTHOR) wszela@pbs.edu.pl, Pobereżny, Jarosław1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Mar2024, Vol. 14 Issue 3, p549. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martínez, Juan Pablo1 (AUTHOR) jpmartinez@inia.cl, Fuentes, Raúl2 (AUTHOR), Farías, Karen1 (AUTHOR), Loyola, Nelson3 (AUTHOR), Freixas, Alejandra4 (AUTHOR), Stange, Claudia5 (AUTHOR), Sagredo, Boris6 (AUTHOR), Quinet, Muriel7 (AUTHOR), Lutts, Stanley7 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Sep2022, Vol. 12 Issue 9, p2178-2178. 22p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.