Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Lokachuk, M."'
Autor:
Parakhina, O.1, Lokachuk, M.1, Kuznetsova, L.1, Savkina, O.1 1103savkina@mail.ru, Pavlovskaya, E.1, Gavrilova, T.1
Publikováno v:
Agronomy Research. 2021 Special Issue, Vol. 19, p1260-1272. 13p.
Rye is an important part of the cereal food culture in the Russia and Nordic, Baltic and Eastern European countries. Rye bread is often made of whole-grain flour using long-time sourdough. In Russia, rye bread began to be produced less and less often
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::031b88b18e8c4879ed49e2ccd06589a7
http://hdl.handle.net/10492/5664
http://hdl.handle.net/10492/5664
Article There is no technological necessity of sourdough usage when preparing wheat bread as it can be prepared without sourdough but only with yeast using. However, sourdough helps to solve such problems as fast microbial spoilage, unexpressed taste
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6c28222b25ed004613eaae9a2375a6d6
http://hdl.handle.net/10492/4768
http://hdl.handle.net/10492/4768
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.