Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Loira I"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02035 (2019)
Ultra-High Pressure Homogenization Sterilization (UHPHS) allows the sterilization of fluid foods at low temperatures or even in refrigeration. UHPHS is a continuous technique that allows to process 10,000 L/h with a single pump working at 300 MPa wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1324001354e4470a99555f970bd0305c
Autor:
Morata A., Bañuelos M.A., López C., Chenli S., Vejarano R., Loira I., Palomero F., Lepe J.A.S.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02034 (2019)
One of the problems related to the increase in average temperatures in the wine-growing regions is the lower accumulation of organic acids in the berries. Wine freshness depends to a great extent on its acidity. Herein, the effectiveness of fumaric a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6d5c90463fa46e399ad446e47dbb226
Autor:
Morata, A., Arroyo, T., Bañuelos, M. A., Blanco, P., Briones, A., Cantoral, J. M., Castrillo, D., Cordero-Bueso, G., del Fresno, J. M., Escott, C., Escribano-Viana, R., Fernández-González, M., Ferrer, S., García, M., González, C., Gutiérrez, A. R., Loira, I., Malfeito-Ferreira, M., Martínez, A., Pardo, I.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 31, p10899-10927, 29p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loira, I., Vejarano, R., Morata, A., Ricardo-da-Silva, J.M., Laureano, O., González, M.C., Suárez-Lepe, J.A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2013 139(1-4):1044-1051
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.