Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Loh TC"'
Publikováno v:
Poultry Science Journal, Vol 8, Iss 1, Pp 43-50 (2020)
A feeding trial was carried out to investigate the effects of lecithin on growth performance, nutrient digestibility, lipid profile, carcass characteristics and meat quality of broiler chickens. A total of 240 oneday- old male broiler chicks (Cobb 50
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eec7df7fc76a4fcebe492d8de4bc477f
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 15, Issue: 4, Pages: 307-316, Published: DEC 2013
Brazilian Journal of Poultry Science v.15 n.4 2013
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.15 n.4 2013
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The effects of feeding different doses of metabolite combination of L. plantarum RS5, RI11, RG14 and RG11 strains (Com3456) on cholesterol reduction in plasma and breast meat in broiler chickens and the possible mechanism was studied. A total of 504
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::90a3929bd329db38f4258e761bee40f9
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2013000400004&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2013000400004&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 71 (2011); 16101-16106
Breast muscle fatty acid (FA) profile was studied in broiler chickens fed at different levels of n-6:n-3 polyunsaturated fatty acid (PUFA) ratios in 4 treatment groups; very high level of n-6:n-3 ratios (VH), high level of n-6:n-3 ratios (H), low lev
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.