Zobrazeno 1 - 10
of 253
pro vyhledávání: '"Lodi, Alessia"'
Autor:
Mescola, Andrea, Lodi, Alessia, Zanni, Federico, Rota, Alberto, Gerbi, Andrea, Bernini, Cristina, Schott, Marine, Repetto, Luca, Camisasca, Adalberto, Giordani, Silvia, Buzio, Renato, Paolicelli, Guido
Publikováno v:
In Diamond & Related Materials May 2024 145
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lu, Xiyuan, Hackman, G. Lavender, Saha, Achinto, Rathore, Atul Singh, Collins, Meghan, Friedman, Chelsea, Yi, S. Stephen, Matsuda, Fumio, DiGiovanni, John, Lodi, Alessia, Tiziani, Stefano
Publikováno v:
In iScience 20 May 2022 25(5)
Autor:
Lu, Wei-Cheng, Saha, Achinto, Yan, Wupeng, Garrison, Kendra, Lamb, Candice, Pandey, Renu, Irani, Seema, Lodi, Alessia, Lu, Xiyuan, Tiziani, Stefano, Zhang, Yan Jessie, Georgiou, George, DiGiovanni, John, Stone, Everett
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2020 Jun 01. 117(23), 13000-13011.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26968346
Autor:
Lodi, Alessia
Physical properties of soy breads with and without almond were compared to determine changes in loaf quality as they relate to consumer acceptability. Loaf specific volume (measured using rapeseeds displacement and Tex-Vol), firmness (Instron), air c
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=osu1158163372
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In SLAS Discovery September 2019 24(8):817-828