Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"Lock, Adam L"'
Autor:
Negreiro, Ariana, Lock, Adam L. *
Publikováno v:
In JDS Communications March 2024 5(2):113-117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Odle, Jack *, Jacobi, Sheila K, Boyd, R Dean, Bauman, Dale E, Anthony, Russell V, Bazer, Fuller W, Lock, Adam L, Serazin, Andrew C
Publikováno v:
In Advances in Nutrition March 2017 8(2):362-381
We evaluated the effects of infusing an exogenous emulsifier (polysorbates-C18:1) either into the rumen or abomasum on fatty acid (FA) digestibility and production responses of lactating dairy cows. Nine ruminally cannulated multiparous Holstein cows
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cfc2698707494338380b5d4d0cd6db71
Autor:
Contreras, G. Andres, Thelen, Kyan, Schmidt, Sarah E., Strieder-Barboza, Clarissa, Preseault, Courtney L., Raphael, William, Kiupel, Matti, Caron, John, Lock, Adam L.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2016 99(12):10009-10021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berryhill, Grace E., Gloviczki, Julia M., Trott, Josephine F., Aimo, Lucila, Kraft, Jana, Cardiff, Robert D., Paul, Carly T., Petrie, Whitney K., Lock, Adam L., Hovey, Russell C.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2012 Oct 01. 109(40), 16294-16299.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41763242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We evaluated the effects of abomasal infusion of emulsifiers on fatty acid (FA) digestibility and milk production of lactating dairy cows. All emulsifiers examined were polysorbates, nonionic surfactants,consistingof apolyethoxylated sorbitan esterif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::04ef04a2a05405c5f586978f87ff97a4
Autor:
Gebauer, Sarah K., Chardigny, Jean-Michel, Jakobsen, Marianne Uhre, Lamarche, Benoît, Lock, Adam L., Proctor, Spencer D., Baer, David J. *
Publikováno v:
In Advances in Nutrition July 2011 2(4):332-354