Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Lock, Adam L"'
Autor:
Odle, Jack *, Jacobi, Sheila K, Boyd, R Dean, Bauman, Dale E, Anthony, Russell V, Bazer, Fuller W, Lock, Adam L, Serazin, Andrew C
Publikováno v:
In Advances in Nutrition March 2017 8(2):362-381
Autor:
Negreiro, Ariana, Lock, Adam L. *
Publikováno v:
In JDS Communications March 2024 5(2):113-117
We evaluated the effects of infusing an exogenous emulsifier (polysorbates-C18:1) either into the rumen or abomasum on fatty acid (FA) digestibility and production responses of lactating dairy cows. Nine ruminally cannulated multiparous Holstein cows
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cfc2698707494338380b5d4d0cd6db71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Contreras, G. Andres, Thelen, Kyan, Schmidt, Sarah E., Strieder-Barboza, Clarissa, Preseault, Courtney L., Raphael, William, Kiupel, Matti, Caron, John, Lock, Adam L.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2016 99(12):10009-10021
Autor:
dos Santos Neto, José M., Olivier da Silva, Jéssica, Alves Porto Meschiatti, Murillo, de Souza, Jonas, Negrão, João, Lock, Adam L., Santos, Flavio
Our objective was to determine the dose-response effects of calcium salts of palm fatty acids (CSPF) on nutrient digestibility and production responses of early-lactation dairy cows grazing on tropical pastures and to evaluate carryover effects throu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::75e97061fe68083d9b9198974b9a63ab
Autor:
Berryhill, Grace E., Gloviczki, Julia M., Trott, Josephine F., Aimo, Lucila, Kraft, Jana, Cardiff, Robert D., Paul, Carly T., Petrie, Whitney K., Lock, Adam L., Hovey, Russell C.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2012 Oct 01. 109(40), 16294-16299.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41763242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We evaluated the effects of abomasal infusion of emulsifiers on fatty acid (FA) digestibility and milk production of lactating dairy cows. All emulsifiers examined were polysorbates, nonionic surfactants,consistingof apolyethoxylated sorbitan esterif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::04ef04a2a05405c5f586978f87ff97a4