Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Locali Pereira, Adilson Roberto"'
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 October 2024 698
Autor:
Locali-Pereira, Adilson Roberto a, Caruso, Ícaro Putinhon b, c, Rabesona, Hanitra d, Laurent, Sophie d, Meynier, Anne d, Kermarrec, Alice d, Birault, Lucie d, Geairon, Audrey d, Le Gall, Sophie d, e, Thoulouze, Loric d, e, Solé-Jamault, Véronique d, Berton-Carabin, Claire d, f, ⁎, Boire, Adeline d, Nicoletti, Vânia Regina a
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2024 152
Autor:
Locali-Pereira, Adilson Roberto1 (AUTHOR) a.pereira@unesp.br, Lopes, Nathalie Almeida1 (AUTHOR), Nicoletti, Vânia Regina1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 8, p5185-5214. 30p. 1 Color Photograph, 2 Diagrams, 4 Charts.
Autor:
Moser, Poliana, Lopes, Nathalie Almeida, Locali-Pereira, Adilson Roberto, Nicoletti, Vânia Regina
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Dec2024, Vol. 61 Issue 12, p2411-2421, 11p
Autor:
Locali-Pereira, Adilson Roberto *, Guazi, Julaísa Scarpin, Conti-Silva, Ana Carolina, Nicoletti, Vânia Regina
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2021 29
Autor:
Locali-Pereira, Adilson Roberto ⁎, Lopes, Nathalie Almeida, Menis-Henrique, Michele Eliza Cortazzo, Janzantti, Natália Soares, Nicoletti, Vânia Regina
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 December 2020 335
Autor:
Locali Pereira, Adilson Roberto a, ⁎, Gonçalves Cattelan, Marília b, Nicoletti, Vânia Regina a
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 November 2019 581
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Locali-Pereira, Adilson Roberto, Kubo, Mirian Tiaki Kaneiwa, Fuzetti, Caroline Gregoli, Nicoletti, Vânia Regina
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems. 6
Microencapsulation can improve protection for compounds that degrade easily, such as β-carotene that is present in large amounts in buriti oil (Mauritia flexuosa). Encapsulating matrices are mainly composed of proteins and polysaccharides, which are
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.