Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Local Gastronomy"'
Publikováno v:
European Countryside, Vol 16, Iss 3, Pp 480-499 (2024)
This research aimed to analyze the perception of tourism stakeholders regarding the potential of gastronomy to revitalize tourism in the Mirandela region. The sample consisted of 95 stakeholders (e.g., managers, team leaders, directors, entrepreneurs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c31b7cedf8234822898287b7326861b8
Autor:
Yu, Chung-En, Zhang, Xinyu
Publikováno v:
Journal of Hospitality and Tourism Technology, 2020, Vol. 11, Issue 3, pp. 461-478.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JHTT-02-2019-0028
Autor:
Özkan, Çiğdem
Publikováno v:
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ / JOURNAL OF TURKISH TOURISM RESEARCH. 4(1):361-373
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=828816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turističko Poslovanje, Vol 2018, Iss 21, Pp 47-54 (2018)
Traditional knowledge as a concept is supported and protected by UNESCO as a part of the immaterial cultural heritage. Traditional knowledge lies at the heart of the development of traditional local cuisine and is an actual source of inspiration for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/050d03a6d7294eaaa8aa6bc898bf9ae0
Publikováno v:
Ekonomika Poljoprivrede (1979), Vol 64, Iss 1, Pp 359-373 (2017)
This study aims to research differences in socio-demographic characteristics of foreign tourists in consumption of local food in the city centres Belgrade and Novi Sad, Republic of Serbia. The research was conducted on a sample of 673 respondents. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55dc77f87a9946e99e12597ba11172bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Kawsaypacha: Sociedad y Medio Ambiente, Issue: 11, Article number: A-003, Published: 2023
RESUMEN El presente artículo hace un repaso sobre lo ocurrido con el derrame de petróleo en la refinería La Pampilla y sus externalidades negativas generadas al ecosistema marino costero y en los pescadores artesanales y pobladores que viven del t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9ee58f372596a3659b0f6acf15ec83a5
http://www.scielo.org.pe/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2709-36892023000100003&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.pe/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2709-36892023000100003&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vildan ÖZHAN, Tuba PEHLİVAN
It has been demonstrated by many studies to date that more used to plant foods in terms of nutrition is great importance in terms of health. Antioxidant content of plants plays an important role in the prevention or treatment of oxidative stress-rela
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7413b441506d77010252926ae756bec3
https://hdl.handle.net/20.500.12294/3538
https://hdl.handle.net/20.500.12294/3538