Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Local Food Networks"'
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development, Vol 12, Iss 1 (2022)
This article describes the construction of innovative beef supply chains observed in the Loire and Isère departments in France. The aim for their promoters was to build intermediated local food networks without leaving the organizing power in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb075f3d9df44c7bc35a774f88d943a
Autor:
Néstor Vercher
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 6, p 748 (2022)
Social innovation is gaining attention as a perspective that stresses the relevance of transforming social relations to promote sustainable territorial development. This paper adopts the social innovation approach to examine Alternative Food Networks
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f03f211d7d7842868e23e1a109eb4be3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henrik Halkier, Laura James
Publikováno v:
Halkier, H & James, L 2022, ' Learning, adaptation and resilience : The rise and fall of local food networks in Denmark ', Journal of Rural Studies, vol. 95, pp. 294-301 . https://doi.org/10.1016/j.jrurstud.2022.09.005
Across the world, network organizations have been established with the aim of promoting the production, distribution and consumption of food with local qualities. Public authorities have encouraged these ‘local food networks’ as potential vehicle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6177481ea98c2b202551f2be7f2a7ce9
https://vbn.aau.dk/da/publications/0f73c6d8-d155-46d4-b1ac-59cc510f9c55
https://vbn.aau.dk/da/publications/0f73c6d8-d155-46d4-b1ac-59cc510f9c55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 24; Pages: 17036
In the contemporary era, food plays a key role in balancing environmental, social, and economic balances, not only due to its primary identity as a resource that nourishes living beings and the planet but also through the processes triggered by stake
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.