Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Lobo Leite Carneiro, Angélica Cotta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Demetra: Food, Nutrition & Health / Alimentação, Nutrição & Saúde; 2022, Vol. 17, p1-12, 12p
Autor:
Ribeiro Sabbagh, Melissa Ionara, de Albuquerque Barbosa, Maria Cristina, Lobo Leite Carneiro, Angélica Cotta
Publikováno v:
Revista da Associação Brasileira de Nutrição; 2021, Vol. 12 Issue 4, p213-223, 11p
Autor:
Lobo Leite Carneiro, Angélica Cotta1 angelicacotta@yahoo.com.br, Resende, Aline Sabina1, Aparecida Santos, Elândia1, Martins de Oliveira Silva, Gislaine1, Flávia Maciel, Priscila1
Publikováno v:
Demetra: Food, Nutrition & Health / Alimentação, Nutrição & Saúde. 2014, Vol. 9 Issue 3, p681-706. 26p.
Autor:
Bonifácia Costa, Gilcimara, Rosendo Vincha, Kellem Regina, Lobo Leite Carneiro, Angélica Cotta
Publikováno v:
Demetra: Food, Nutrition & Health / Alimentação, Nutrição & Saúde; 2021, Vol. 16, p1-12, 12p
Autor:
Lobo Leite Carneiro, Angélica Cotta1 angelicacotta@yahoo.com.br, de Souza, Vânia2, Godinho, Luanna Kelen2, de Faria, Isabela Cristiane Marinho2, Silva, Kênia Lara2, Gazzinelli, Maria Flávia2
Publikováno v:
Pan American Journal of Public Health. Feb2012, Vol. 31 Issue 2, p115-120. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soares, Amanda Nathale, de Souza, Vânia, Oliveira Santos, Fernanda Batista, Lobo Leite Carneiro, Angélica Cotta, Flávia Gazzinelli, Maria
Publikováno v:
Texto & Contexto Enfermagem; 2017, Vol. 26 Issue 3, p1-9, 9p
Autor:
das Graças Teixeira de Oliveira, Natália, Sirio Darci, Sandy Lana, da Silva Chagas, Livia, Lopesde Souza, Noemi, de Morais Cardoso, Leandro, Lobo Leite Carneiro, Angélica Cotta
Publikováno v:
Revista da Associação Brasileira de Nutrição; 2022, Vol. 13 Issue 2, p111-112, 2p
Publikováno v:
Revista da Associação Brasileira de Nutrição; 2022, Vol. 13 Issue 2, p73-74, 2p