Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Lo Vaglio, G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agnetti, F., Sensidoni, L., Di Raimo Marrocchi, E., Lo Vaglio, G., Sgariglia, E., Valentini, A., Ghittino, C., CAFFARA, MONICA, GUSTINELLI, ANDREA, FIORAVANTI, MARIALETIZIA
The present paper shows the preliminary data about the identification of Eustrongylides sp. larvae found in fish of the Trasimeno lake (Umbria) during 2015-2016. 100 specimens have been examined, 65 perches and 35 bleak. Visual examination has reveal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::88f52a0bfe87162c88034945e3d92ea1
http://hdl.handle.net/11585/597302
http://hdl.handle.net/11585/597302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Raimo, E., Andrea Gustinelli, Crotti, S., Lo Vaglio, G., Serva, D., Marchetti, T., MARIALETIZIA FIORAVANTI, Ghittino, C.
Publikováno v:
Alma Mater Studiorum Università di Bologna-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::500151385a7534f0900c790a84a35dc7
https://cris.unibo.it/handle/11585/97935
https://cris.unibo.it/handle/11585/97935
Autor:
Monica Caffara, Francesco Agnetti, Andrea Gustinelli, Angelica Mazzone, Francesco Quaglio, Elisa Sgariglia, Marialetizia Fioravanti, Giovanni Lo Vaglio
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The genus Eustrongylides includes nematodes known as the etiological agent of the ‘‘big red worm disease.’’ The aim of this work was to identify Eustrongylides spp. larvae from fish and adults from great cormorant (Phalacrocorax carbo) sample
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4de6b362ff99aee2cbce6869014692ec
http://hdl.handle.net/11577/3315470
http://hdl.handle.net/11577/3315470
Autor:
Branciari R; Department of Veterinary Medicine, University of Perugia , Perugia., Ranucci D; Department of Veterinary Medicine, University of Perugia , Perugia., Miraglia D; Department of Veterinary Medicine, University of Perugia , Perugia., Valiani A; Institute for Experimental Veterinary Medicine of Umbria and Marche , Perugia., Veronesi F; Department of Veterinary Medicine, University of Perugia , Perugia., Urbani E; Department of Veterinary Medicine, University of Perugia , Perugia., Lo Vaglio G; Local Health Unit, Panicale (PG)., Pascucci L; Department of Veterinary Medicine, University of Perugia , Perugia., Franceschini R; Department of Engineering of Sustainability, Guglielmo Marconi University , Rome, Italy.
Publikováno v:
Italian journal of food safety [Ital J Food Saf] 2016 Nov 15; Vol. 5 (4), pp. 6130. Date of Electronic Publication: 2016 Nov 15 (Print Publication: 2016).