Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Lo Monaco, Antonino"'
Autor:
Mauro, Rosario Paolo, Lo Monaco, Antonino, Lombardo, Sara, Restuccia, Alessia, Mauromicale, Giovanni
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 22 September 2015 193:62-68
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2013 5(4):1822-1828
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The commercial importance of plant tissue culture has grown in recent years, reflecting its application to vegetative propagation, disease elimination, plant improvement and the production of polyphenols. The level of polyphenols present in plant tis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::602820575a6840d3abade9f89be6c1bc
http://hdl.handle.net/20.500.11769/299513
http://hdl.handle.net/20.500.11769/299513
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lo Monaco, Antonino
Il carciofo è una coltura tipica dell ambiente mediterraneo. L Italia, con i suoi 50 mila ha, detiene la leadership a livello mondiale. Nonostante l importanza economica e sociale che la coltura riveste nel nostro Paese, essa non sembra adeguatament
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2357::70fc145b6f996f875e29b571475356d3
https://hdl.handle.net/10761/1035
https://hdl.handle.net/10761/1035
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.