Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Lo Grasso, Giuseppe"'
Autor:
Ingrassia, Marzia, Altamore, Luca, Columba, Pietro, Raffermati, Sara, Lo Grasso, Giuseppe, Bacarella, Simona, Chironi, Stefania
Globalization intensified competitiveness among agribusinesses worldwide in recent years. The European Commission focused on enhancing sustainable agriculture and food products’ territorial uniqueness for competing in the international market. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::c13e081541f5ab4fef4283bb63db6a6e
https://hdl.handle.net/10447/597473
https://hdl.handle.net/10447/597473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ingrassia M; Department of Agricultural, Food and Forestry Sciences, Università degli Studi di Palermo, 90123 Palermo, Italy., Altamore L; Department of Agricultural, Food and Forestry Sciences, Università degli Studi di Palermo, 90123 Palermo, Italy., Columba P; Department of Agricultural, Food and Forestry Sciences, Università degli Studi di Palermo, 90123 Palermo, Italy., Raffermati S; Department of Agricultural, Food and Forestry Sciences, Università degli Studi di Palermo, 90123 Palermo, Italy., Lo Grasso G; Department of Agricultural, Food and Forestry Sciences, Università degli Studi di Palermo, 90123 Palermo, Italy., Bacarella S; Department of Agricultural, Food and Forestry Sciences, Università degli Studi di Palermo, 90123 Palermo, Italy., Chironi S; Department of Agricultural, Food and Forestry Sciences, Università degli Studi di Palermo, 90123 Palermo, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jun 23; Vol. 12 (13). Date of Electronic Publication: 2023 Jun 23.