Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Lo Fiego D. P."'
The influence of different lighting durations, lamps and modified atmosphere packaging (MAP) on the colour and oxidative stability of lipids was studied in Coppa di Parma PGI. The samples were stored (4°C) in darkness or lighted by UV-free lamps. In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::f1eb24a3a6dcf03b4a895e864e3369c4
http://hdl.handle.net/11585/735895
http://hdl.handle.net/11585/735895
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2018, Issue Supp1, p141-145. 5p.
We studied the effect of a high linolenic acid diet supplementation with synthetic (vitamin E + selenium) or vegetal mix rich in natural antioxidants (grape skin + oregano) on live performances, carcass and meat quality, fatty acid composition and ox
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::630e4cffe5738bff2a11fe8958307086
http://hdl.handle.net/11585/830818
http://hdl.handle.net/11585/830818
To verify the effects of two different sous-vide cooking conditions on lipid oxidation and fatty acid (FA) composition of longissimus thoracis (LT) muscle, 24 pigs, evenly divided into two groups of 12 subjects each, were used. One group received a b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2af538688ce30c442dd27ed952d9a8c5
http://hdl.handle.net/11585/704476
http://hdl.handle.net/11585/704476
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Russo, V., Nanni Costa, L., Sermoneta, C., Amici, A., Danieli, Pp., De Angelis, A., Cavani, C., Franci, O., Gasco, L., Lo Fiego, D. P., Meluzzi, A., Moretti, V., Nicastro, F. V., Parisi, G., Piccolo, G., Serra, A., Trevisi, E
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::eb317326cb110b93a38fc1553861facf
http://hdl.handle.net/2158/1072260
http://hdl.handle.net/2158/1072260
Autor:
NANNI COSTA, LEONARDO, TASSONE, FRANCESCO, DALL'OLIO, STEFANIA, Comellini M., Ielo M. C., Lo Fiego D. P.
The effect of different pre-slaughter procedures on behavioural, blood parameters, meat quality traits and raw ham defect were evaluated on 120 pigs reared in one farm and delivered in groups of 40 subjects to three slaughterhouses. Due to the differ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::eb8026bb19dbd15a2b868cc110580aff
https://hdl.handle.net/11380/952491
https://hdl.handle.net/11380/952491
Cette étude a évalué l'effet de la supplémentation alimentaire en acide pantothénique sur la composition en acides gras (AG) de la bardière chez le porc lourd en finition. Dans ce but, 42 porcs, 21 femelles et 21 mâles castrés de poids vif et
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::1770fb370e659905393847ed49dd1aaf
http://hdl.handle.net/11585/132554
http://hdl.handle.net/11585/132554