Zobrazeno 1 - 10
of 2 473
pro vyhledávání: '"Lo D"'
Physicochemical and sensory characteristics of sugar-free sapodilla jam with yeast extract addition.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1352 Issue 1, p1-11, 11p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1352 Issue 1, p1-7, 7p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1338 Issue 1, p1-7, 7p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1338 Issue 1, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quiros, K. A. M., Nelson, T. M., Ulu, A., Dominguez, E. C., Biddle, T. A., Lo, D. D., Nordgren, T. M., Eskandari, M.
Publikováno v:
Annals of Biomedical Engineering; Feb2024, Vol. 52 Issue 2, p342-354, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.