Zobrazeno 1 - 10
of 388
pro vyhledávání: '"Lluch D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 01019 (2017)
Monastrell variety, also known as Mourvèdre, is cultivated mainly in the southeast of Spain in more than 45,000 ha. It is an ancient variety, whose origins are not known with certainty, highly adapted to the dry and warm climate of the southeast Spa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1032e29a65e24840af72e7ab3eba9561
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Issa-Issa H; Research Group 'Food Quality and Safety', Centro de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental (CIAGRO-UMH), Miguel Hernández University, Carretera de Beniel, km 3.2, 03312 Orihuela, Spain., Noguera-Artiaga L; Research Group 'Food Quality and Safety', Centro de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental (CIAGRO-UMH), Miguel Hernández University, Carretera de Beniel, km 3.2, 03312 Orihuela, Spain., Mora M; BCC Innovation, Technology Center in Gastronomy, Basque Culinary Center, 20009 Donostia-San Sebastián, Spain.; Basque Culinary Center, Faculty of Gastronomy Sciences, Mondragon Unibertsitatea, 20009 Donostia-San Sebastián, Spain., Carbonell-Barrachina ÁA; Research Group 'Food Quality and Safety', Centro de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental (CIAGRO-UMH), Miguel Hernández University, Carretera de Beniel, km 3.2, 03312 Orihuela, Spain., López-Lluch D; Departamento de Economía Agroambiental, Ingeniería Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería, Centro de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental (CIAGRO-UMH), UMH, Ctra. Beniel, km 3.2, 03312 Orihuela, Alicante, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Nov 01; Vol. 10 (11). Date of Electronic Publication: 2021 Nov 01.
Autor:
Bonete Lluch, D., Pérez Millán, L. A.
Publikováno v:
Bonete Lluch, D. ; Pérez Millán, L. A.. Nuevas tecnologías en la corrección de las deformidades de la columna vertebral. Sistema Transpine. En: Revista española de cirugía osteoarticular, 2014, Volume 49, Número 257: 27-30
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
Los sistemas de corrección de última generación para el tratamiento de las deformidades del ra - quis han suscitado gran controversia. Realizamos un recuerdo histórico del tratamiento quirúrgico de las afeccio - nes de la columna y describimos u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c4ce80ad2df8dc41da1e55091870f9b8
http://hdl.handle.net/10550/42180
http://hdl.handle.net/10550/42180
Autor:
Lipan L; Department of Agro-Food Technology, Research Group 'Food Quality and Safety, CSA', Universidad Miguel Hernández de Elche (UMH), Escuela Politécnica Superior de Orihuela (EPSO), Orihuela, Spain., Cano-Lamadrid M; Department of Agro-Food Technology, Research Group 'Food Quality and Safety, CSA', Universidad Miguel Hernández de Elche (UMH), Escuela Politécnica Superior de Orihuela (EPSO), Orihuela, Spain., Collado-González J; Research Group on Quality, Safety and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS (CSIC), University Campus of Espinardo, Murcia, Spain., Wojdyło A; Department of Fruit, Vegetable and Plant Nutraceutical Technology, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Wrocław, Poland., López-Lluch D; Department of Agroenvironmental Economics, EPSO, UMH, Orihuela, Spain., Moriana A; Departamento de Ciencias Agroforestales, ETSIA, Universidad de Sevilla, Sevilla, Spain.; Unidad Asociada al CSIC de Uso sostenible del suelo y el agua en la agricultura (US-IRNAS), Seville, Spain., Carbonell-Barrachina ÁA; Department of Agro-Food Technology, Research Group 'Food Quality and Safety, CSA', Universidad Miguel Hernández de Elche (UMH), Escuela Politécnica Superior de Orihuela (EPSO), Orihuela, Spain.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2021 May; Vol. 101 (7), pp. 3065-3070. Date of Electronic Publication: 2020 Nov 17.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.