Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Llewellyn, G. Craig"'
Autor:
Brusick, David, Aardema, Marilyn J., Allaben, William T., Kirkland, David J., Williams, Gary, Llewellyn, G. Craig, Parker, Julia M., Rihner, Marisa O.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2020 145
Publikováno v:
In Regulatory Toxicology and Pharmacology November 2021 126
Publikováno v:
Journal of Pediatric Neurology and Neuroscience. 4
Currently approved food additives, including color additives, have a long history of safe use in human consumables. Many food additives are added to increase the flavor or other sensory appeal of food items and have typically been viewed as enhancing
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gagliardi SJ; Biology Department, Virginia Commonwealth University, Richmond, Virginia 23284., Cheatle TF; Biology Department, Virginia Commonwealth University, Richmond, Virginia 23284., Mooney RL; School of Medicine, Virginia Commonwealth University, Richmond, Virginia 23298., Llewellyn GC; Biology Department, Virginia Commonwealth University, Richmond, Virginia 23284., O'Rear CE; Department of Forensic Sciences, The George Washington, University, Washington DC 20052., Llewellyn GC; Bureau of Toxic Substances, Virgina, Department of Health, Richmond, Virginia 23218.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1991 Aug; Vol. 54 (8), pp. 627-631.