Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Liver sausages"'
Autor:
Tomasz Florowski, Anna Florowska, Marta Chmiel, Lech Adamczak, Dorota Pietrzak, Agnieszka Ostrowska, Iwona Szymańska
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 24, p 3946 (2022)
The aim of the study was to determine the influence of enriching liver sausages with different levels of walnut paste on the quality properties of this product. Sausages were produced with 5, 10, 15, 20, and 25% amount additions of walnut paste and w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f553c6c390d4346bf4d766b7a056f34
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 61, Iss 1, Pp 28-34 (2019)
Liver sausage is flavorful and highly nutritious. However, liver has a relatively short shelf life due to acceleration of oxidation in the presence of endogenous enzymes and metals. Powders derived from natural sources, including plants or fruits,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6101e2969ae34cb59ff6d10ccd738ef1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Wiener Klinische Wochenschrift
Summary In almost all immunocompetent patients an acute hepatitis E virus (HEV) infection is clinically silent with spontaneous viral clearance. So far, only a very small number of severe acute HEV infections have been described. This article reports
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology
Journal of Animal Science and Technology, Vol 61, Iss 1, Pp 28-34 (2019)
Journal of Animal Science and Technology, Vol 61, Iss 1, Pp 28-34 (2019)
Liver sausage is flavorful and highly nutritious. However, liver has a relatively short shelf life due to acceleration of oxidation in the presence of endogenous enzymes and metals. Powders derived from natural sources, including plants or fruits, ar
Autor:
Matthias Greiner, Reimar Johne, Roger Stephan, Sarah McFarland, Annett Martin, Eleonora Sarno
Publikováno v:
Food Control. 73:821-828
A quantitative risk assessment was undertaken following the Codex Alimentarius principles in order to predict the exposure of consumers to hepatitis E virus (HEV) through food consumption. Taking into account the tropism of HEV, fresh liver and liver
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tehnologija mesa
Tehnologija mesa (2011) 52(1):141-153
Tehnologija mesa (2011) 52(1):141-153
The most important quality parameters of functional fermented, cooked and liver sausages are presented. Experimental fermented sausages included: a) conventional fermented sausage, b) functional fermented sausage with 2% inulin powder, c) functional
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::39f8da061771b0357ccac47cf7628a54
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_780
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_780
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.