Zobrazeno 1 - 10
of 498
pro vyhledávání: '"Liver protein"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 3, Pp 127-133,140 (2024)
Objective: A new type of natural food preservative with pork liver as the main raw material was developed. Methods: Water-soluble porcine liver protein (WSLP), salt-soluble porcine liver protein (SSLP) and chitosan (CS) were combined to create edible
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba0e28fe63124883a0b74ba19d0a39b9
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 24, Pp 88-96 (2023)
In this study, a combined method of physical and chemical modification was used to improve the functional characteristics of porcine liver protein (PLP). PLP was modified by mild heating assisted alkaline pH shift treatment. The hydration properties,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e3205b2a6f0481797ca22f2cd2ea1d9
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 5, Pp 9-15 (2023)
Objective: Optimize the preparation process of salt-soluble porcine liver protein and improve the utilization rate of porcine liver by-products. Methods: Taking the extraction rate as the index, the effects of NaCl concentration, pH, extraction t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff20fe54374946f29ef7b6f00ad1f6d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 540 (2023)
Duck liver is an important by-product of duck food. In this study, we investigated the effects of glucose, fructose, and xylose on the antioxidant properties of glycosylated products of duck liver protein and their protective effects on HepG2 cells.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3655e3dba3b94b14873324c9b3d5ccca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.