Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Liu Qianting"'
Relationship between Husk Browning and Phenolic and Energy Metabolism in Three Pomegranate Cultivars
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 21, Pp 220-238 (2023)
Cold storage is one of the most commonly used ways to store pomegranates (Punica granatum L.). Husk browning can occur during cold storage due to phenolic metabolism and energy decay. Three pomegranate cultivars grown in Shaanxi: the introduced culti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fea30ca1401f455fb00f2c8762eb801f
Autor:
Wang, Cailian, Du, Jiaming, Hou, Dehua, Guo, Xiaohong, Liu, Qianting, Liu, Linwen, Fang, Yu, Kou, Liping
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Liang, Yueyin, Chen, Zhen, Liu, Qianting, Huang, Haiting, Meng, Zhiyuan, Gong, Shuai, Wang, Zhonglong, Wang, Shifa
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 April 2023 290
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Autor:
Yao, Lan, Cui, Pingping, Chen, Xiong, Yoo, Chang Geun, Liu, Qianting, Meng, Xianzhi, Xiong, Long, Ragauskas, Arthur J., Yang, Haitao
Publikováno v:
In Bioresource Technology April 2022 350
Autor:
Hui Luo, Ming Zhao, Liu Qianting, Jiakun Fan, Li Chongping, Qingyan Tang, Xinfeng Zhang, Jurun Zhao
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 12, Pp 6575-6586 (2021)
The discovery of new edible flowers that are nontoxic, innocuous flowers having human health benefits, surveys of their phytochemicals and utilization are of great scientific and commercial interest. Dendrobium officinale and Dendrobium devonianum ar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hao-Fen Xie, Ming Zhao, Jiang Bin, Li Chongping, Yan Ma, Nian Bo, Liu Qianting, Zhang Zhengyan, Guo Tianjie, Li Hongye, Tie-Jun Ling, Jiao Wenwen, Liu Mingli, Chen Lijiao
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 68:4946-4954
Tannase (E.C. 3.1.1.20) is hypothesized to be involved in the metabolism of gallates and gallic acid (GA) in pu-erh tea fermentation. In this work, we measured tannase in Aspergillus niger fermented tea leaves and confirmed the production of fungal t